dhr. mr. M. van Tessel
kantoor 011
kantoor 022

Ik ben Mark van Tessel. Ik ben in 1966 geboren in Amsterdam en heb sinds mijn twaalfde in het midden en noorden van ons land gewoond. Vanaf ongeveer mijn veertiende wist ik het al: Ik werd advocaat. Gelukkig beschik ik over een goed stel hersens en met enig doorzettingsvermogen heb ik die droom kunnen verwezenlijken.

Ik heb in Groningen rechten gestudeerd met een op de advocatuur afgestemd vakkenpakket en heb daar mijn eerste schreden in het vak van advocaat gezet.

Al vrij snel na mijn aanstelling bij Maas c.s. in Veendam mocht ik het bijkantoor in Delfzijl gaan leiden. Na vijf jaar werken in de meest noordelijke regio van Nederland, trokken persoonlijke omstandigheden mij richting het zuiden. Bovendien was ik er inmiddels wel toe om volledig op eigen benen te staan en geheel zelfstandig een advocatenpraktijk te voeren.

In 1996 heb ik samen met mijn partner ons kantoor hier in Drunen gesticht.

Ik ben heel blij dat ik die stap gezet heb. De omgeving van Drunen bevalt mij zeer goed. In onze eigen praktijk kan ik de advocatuur uitoefenen op de manier die ik voorsta. Met veel persoonlijke aandacht voor de klant.

Ik heb een algemene praktijk, met de nadruk op civiele procedures, huurrecht, familierecht en strafrecht.

Naast mijn werk als advocaat ben ik sinds twee jaar als commissaris actief bij de locale woningcorporatie, Woonveste. Ik vind dit een hele leuke aanvulling op mijn praktijk, waar ik ook mijn juridische kennis eens op een andere wijze kan benutten.